om hela bilden

hela bilden

Är en nystartad enskildfirma som fotar i 360°. Bilderna kan sammanfogas till virtuella rundturer som kan användas på Er hemsida, Facebook och / eller på Googles tjänster. Google Maps, Google Street Views och Google Earth.

Jag levererar även enstaka bilder om du så önskar. Med enstaka menar jag bilder som inte sammanfogas till en rundtur.

Jag är verksam i Kiruna, men tar uppdrag från Luleå och norr ut. Rese- och eventuella övernattningskostnader tillkommer utanför Kiruna

Jag jobbar med både företag och privatpersoner.

När Ni köper bilder och rundturer av mig, så köper Ni även alla rättigheter till dom. Säg till om Ni vill ha original bilderna. Om Ni inte uttryckligen meddelar mig, så förbehåller jag mig dock rätten att använda bilderna i reklamsyfte på den här sidan och på min Facebook sida.

Var kommer namnet Hela Bilden från?
Jag fotar som sagt med en 360° kamera. Det går inte att gömma något i en 360° bild. Utan allt som är synligt från den platsen just då kommer med.
Den visar ”Hela Bilden”.

Ett 360° panorama ser kanske konstigt ut, men när det läggs upp på ex Facebook eller vår partners server så visas den rätt.

Kontakt uppgifter

Hela bilden
Siriusvägen 33
98144 Kiruna
info@helabilden.se
SMS 070-6921212

Jag har kvar mitt ordinarie arbete och har svårt att svara i telefon, så jag ber Er kontakta mig via antingen formuläret till höger, mail eller SMS, lämna namn, eventuellt företag och vilken tjänst Ni är intresserad av, så återkommer jag så fort jag kan – normalt inom 24 timmar.

Kontakt formulär