några exempel

instruktionsfilmer

Först några korta instruktionsfilmer, så att du lättare hittar alla funktioner. Kontakta gärna mig om du undrar över något.

Google street views

Matterport

Kuula

google street views

Jag har laddat upp några rundturer till Google Street Views, när en rundtur ligger där så är den åtkomlig från alla Googles karttjänser, Street Views, maps och earth. Den blir även åtkomlig via Google sök, så när du söker på företaget och klickar på kartnålen i företagets informationsruta som kommer fram. Då kommer det fram en lista med bilder, i den listan finns ”Street Views och 360°”, där du hittar rundturen. 
 Järnvägsstationen och Polarbowling är fotade med min gamla kamera, så upplösningen är lägre och bilderna är pixligare.

Google Street Views har stor genomslagskraft. Rundturen hos Minab har efter de första 48 timmarna drygt 2.000 bildvisningar, det helt utan information om att vi lagt ut den. Totalt har mina bilder på GSV efter företagets första år visats cirka 350.000 gånger.

hus och lägenheter

Några exempel från Matterports galleri. Jag kommer inte lägga upp några egna exempel i den här kategorin. Jag följer Googles regler även på den här sidan och publicerar inte egnahem. Jag fotar och skapar rundturer av ditt hem som du kan publicera där du vill. Men för att du ska kunna veta att du kan ta bort dom när du vill, så publicerar inte Jag dom. De här rundturerna är fotade med en likadan kamera som jag har, så dom ger en fingervisning av vilken kvalitet jag lämnar. Klicka på ”Play knappen” för att starta. Klicka sedan på fyrkanten i nedre högra hörnet för att komma till fullskärm. Återgå genom att trycka på Esc på tangentbordet.

butiker

Första exemplet här är ett reklam jobb som jag gjorde för Minab och deras Nordic Rescue Boat. Vi valde här att ha automatiskt byte av bilderna. Klicka på paus ” uppe i högra  hörnet för att stoppa uppspelningen.
Det andra är från Minabs lokaler i Kiruna. Här får du klicka dig igenom lokalen själv. Klicka bara åt det håll du vill gå, du måste inte klicka på ringarna på golvet.
Det tredje exemplet är från Polarbowling i Kiruna och är fotat med min gamla kamera, så upplösningen är sämre och bilderna är pixligare.
Här har jag lagt in några externa länkar, hittar du dom?

gym och träning

Några exempel från Matterports galleri. Jag har inga egna exempel än – vill du hjälpa mig med det?
De här rundturerna är fotade med en för mig okänd kamera, men ger fler exempel på hur vi kan skapa informationspunkter.

Övrigt

Ett exempel på övrigt som vi kan göra. Har du förslag på annat att fota, hör av dig så löser vi det.
Vi ska sälja våran husbil och gjorde en rundtur av den. Klicka på kameror och ”i” för stillbilder med mer information. Vita pilar förflyttar dig till den platsen. Svarta pilar ändrar layouten av bilen. Undantag pilar på TVn där det sitter vita pilar för att fälla ut TVn. Det fungerar helt enkelt inte med svarta pilar på svart bakgrund.

Det kanske räcker så? Mer intressant vore om just du ville vara med på den här sidan med ditt objekt. 

Kontakta mig för offert.